Nieuws

Nieuwe oplage Bredase editie Monopoly met NAC-tintje

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 27 juni 2016

RB-Media kreeg in 2015 de kans als bedrijf deel te nemen aan een nieuwe uitgave van het Monopoly Breda spel. Niet alleen wij waren enthousiast, de spellen waren in no-time uitverkocht maar de vraag bleef enorm.
Extra uitgave Monopoly Breda spel

RB-Media besloot daarom nog eens 1000 extra Monopoly Breda spellen te laten drukken om aan de vraag in Breda te voldoen. Samen met de ontwikkelaar van deze spellen besloten we het spel nog een extra NAC-tintje mee te geven. De 1000 extra spellen werden in juni 2016 geleverd en waren binnen een jaar uitverkocht. De winst van dit project werd door RB-Media geschonken aan de Stichting Samen voor NAC. BredaVandaag.nl schreef een leuk artikel over deze extra uitgave:

Artikel BredaVandaag.nl

BREDA – Wie vorige keer net mis greep, krijgt nog één kans. De Bredase editie van het beroemde gezelschapsspel Monopoly komt terug. RB-Media brengt 1000 extra spellen in omloop. Monopoly Breda is vanaf dinsdag online te bestellen.

Het spel werd voor het laatst verkocht in december 2015. Destijds stonden er rijen bij de VVV en was het spel binnen drie dagen uitverkocht. “We kregen daarna nog ontzettend veel vragen van mensen die het spel dolgraag wilden hebben”, aldus Rudy Beers van RB-Media. “Het leek wel of heel de stad in de ban was van Monopoly Breda.” Beers besloot actie te ondernemen en contact te zoeken met de makers van het spel. “We hebben besloten om nu nog eens 1000 exemplaren op de markt te brengen.”

Een grote winst gaat RB-Media er niet op maken. “De prijs van het spel wordt €49,95. Daar zit een groot deel inkoopprijs bij en daarnaast doneren we per verkocht spel €2,50 aan de stichting Samen voor NAC. Met de manuren, promotie en transportkosten verrekend hou je dan bijna niks over.”

Geld verdienen was ook niet de insteek om het spel opnieuw uit te brengen. “Ik zie dit als een stukje promotie voor ons bedrijf en de stad Breda. Daarnaast is het mooi om NAC te kunnen helpen. Het is uit liefde voor de stad gedaan.”

De spellen worden uitsluitend online verkocht. “Omdat we als internetbureau dagelijks voor klanten met onlineverkoop bezig zijn hebben we besloten deze spellen enkel online te verkopen”, zegt Beers. De Monopoly Breda editie is vanaf dinsdag in de loop van de dag te bestellen op de website www.breda-fanshop.nl.

Ten opzichte van de vorige editie van Monopoly Breda zijn er maar twee wijzingen aangebracht. “Rat Verleghstraat stond in de vorige edities als ‘Rath’ geschreven. Dat is nu verbeterd. Daarnaast hebben we een groep juichende NAC-supporters op de doos gezet, omdat er een deel naar NAC gaat.”

Dit zijn de straten op het bord van Monopoly Breda:

Straten:
Urkstraat
Ettensebaan
Het Bolwerk
Baronielaan
Marksingel
Graaf Engelbertlaan
Haagse Markt
Princenhagelaan
Ginnekenmarkt
Fatimastraat
Willemstraat
Grote Markt
Claudius Prinsenlaan
Rat Verleghstraat
Stadionstraat
Parkstraat
Kasteelplein
Van Coothplein
Kloosterplein
Julianalaan
Prinsenkade
Stations:
Kasteel Bouvigne
Begijnhof
Valkenberg
Centraal Station

Bron:

Dit artikel is geschreven door Wijnand Nijs en uiteraard ook terug te lezen op BredaVandaag.nl.

Vragen over Monopoly Breda?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie