Nieuws

RB-Media versterkt zich met een nieuw directielid

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 23 januari 2018

Met trots melden wij dat de directie van RB-Media per direct zal worden versterkt door Jean-Paul Kuijpers, dit met het oog op de ontwikkeling van ons bedrijf.

Tot op heden bestond de directie van RB-Media uit Rudy Beers en Teun van Eil, beide blijven vanzelfsprekend onverminderd actief. Maar na een uitgebreide periode van verkennende gesprekken over de doorgroei van RB-Media, kwamen we al snel tot de conclusie dat het bundelen van onze krachten de logische vervolgstap zou zijn. RB-Media ontwikkelt zich in een rap tempo en onderneemt steeds nieuwe stappen.

Samen met Jean-Paul waarborgen we onze kernwaarden “ontwikkeling” en “bedrijfscultuur” in deze spannende tijden van groei. Jean-Paul zal zich voornamelijk richten op de afdelingen Service/Support en Online Marketing. Daarnaast zal hij zich bezig houden met het verder versterken van RB-Media als werkplek, waar ontwikkeling van Websites en Webshops hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling.

"RB-Media heeft een aantal unieke kenmerken die voor een enorm potentieel zorgen. Dit potentieel samen met het hele team gaan uitwerken en benutten, gaat ervoor zorgen dat RB-Media klaar is voor een mooie en succesvolle toekomst."
- Jean-Paul Kuijpers

Werkervaring

Voordat Jean-Paul bij RB-Media aan de slag ging, vervulde hij na zijn opleiding aan de KMA diverse leidinggevende functies bij Defensie, Veiligheidsregio en Politie. De functies bij Defensie lagen voornamelijk in het specifieke werkveld van Psychologische Operaties. Dit werkveld is erg nauw verbonden met marketing. Vanaf die periode was de passie voor marketing dan ook geboren. Na zijn periode bij Defensie is hij gestart met zijn marketing advies bureau Perceptions, welke ook tijdens zijn functies bij de Politie is blijven bestaan.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie