Nieuws

De NAC fieldseats kerstactie van RB-Media!

Inge - Planning Coördinator

Geschreven op 17 december 2018

Kerst is hét moment om je vrienden, familie en anderen die veel voor je betekenen te laten weten hoe belangrijk ze voor je zijn. Eigenlijk kan iedereen wel iemand benoemen die in het afgelopen jaar iets extra’s voor je heeft gedaan. Iemand die er altijd voor je was of iemand die klaarstond op het moment dat je het het hardste nodig had. Naar zo iemand zijn wij op zoek. Iemand die het verdient om in het zonnetje gezet te worden en iemand die mag weten hoe blij je met diegene bent!

Deze kerst willen wij je de gelegenheid geven om onder de boom een heel bijzonder cadeau te leggen voor deze voor jou speciale persoon. RB-Media internet solutions gaat namelijk iets heel gaafs weggeven. Op 23 februari speelt NAC Breda tegen FC Groningen, een confrontatie met mogelijk belangrijke gevolgen voor de stand.

Hier kun jij iemand naartoe sturen die samen met jou op het mooiste plekje van het stadion de wedstrijd zal gaan beleven, namelijk vanaf het veld! In het Rat Verlegh stadion is er één dug-out waar supporters mogen zitten en deze is aan het begin van het seizoen al vrijwel geheel uitverkocht. De waarde van het cadeau dat jij mogelijk mag geven, is bijna 500 Euro.

Hoe werkt het?

Motiveer onder de Facebook post op onze Facebook pagina wie het volgens jou verdient om een wedstrijd op deze unieke manier te beleven. Maak vooral heel goed duidelijk waarom deze persoon het verdient. Vanuit deze motivaties maken wij de moeilijke keuze om één iemand de kans te geven dit cadeau nog met de kerstdagen te geven! Inzendingen buiten onze Facebook pagina om zullen door ons NIET ter beoordeling meegenomen worden. Het heeft dus geen zin om op andere plaatsen te reageren.

Samen met heel het RB-Media team zullen we op 21 december door alle ongetwijfeld mooie verhalen heen gaan. En mocht jouw nominatie het niet zijn geworden; je hebt ongetwijfeld iemand heel blij gemaakt door te vertellen hoe belangrijk die persoon voor jou is geweest het afgelopen jaar!

 

Heb je nog vragen?

Ik sta voor je klaar! Inge

Planning Coördinator

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag