Nieuws

We verwelkomen Mirjam als Administratief Medewerker

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 13 augustus 2019

Omdat RB-Media aan het groeien is kunnen we ook hulp gebruiken op de serviceafdeling. Lees hieronder over onze nieuwste aanwinst en bovendien ook een van onze eerste aanspreekpunten!
Over Mirjam

Mirjam woont met haar man en drie kinderen Tim, Stijn en Sophie in Oosterhout. Na jaren ervaring opdoen in het bedrijfsleven is ze in Juni begonnen bij RB-Media als parttime administratief medewerker. In haar vrije tijd vindt Mirjam het leuk om lekker te koken, eten en te reizen. Om een beetje fit te blijven stapt ze een paar keer per week op de racefiets! “Dat is wel nodig nu ik bij RB-Media tussen al die jonge honden werk.”

Binnen RB-Media houdt Mirjam zich voornamelijk bezig met administratieve, facilitaire werkzaamheden en debiteurenbeheer. Komt goed uit want Mirjam houdt van veel afwisseling en haar werk met een divers takenpakket. Contact met klanten en leveranciers is iets wat Mirjam goed ligt.

Als eerste aanspreekpunt zul je Mirjam vast een keer aan de lijn krijgen!

“Samen met de collega’s van afdeling support streven we naar een optimale dienstverlening voor alle klanten. Dus graag tot horens of tot ziens bij RB-Media.”

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag