Nieuws

Meewerkstagiaire voor Marketing & Sales

Geschreven op 12 december 2020

Nina Meere (20) draait inmiddels enkele weken mee op de Marketing- en Salesafdeling. Als derdejaars studente van de studie Sportcommunicatie (SPECO), is ze de komende vier maanden actief als Sales en Online Marketing stagiaire. "De perfecte combinatie om erachter te komen waar mijn passie ligt", aldus Nina.

"Voor mijn meewerkstage ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf dat me op alle gebieden van online marketing en sales veel bij kan leren", vertelt Nina. "Het was voor mij belangrijk een bedrijf te vinden waar ze me veel uitdaging kunnen bieden. RB-Media gaf me bij het eerste gesprek al het gevoel dat ik veel verantwoordelijkheden zou krijgen. Daarnaast merkte ik al gelijk dat het een hecht en gezellig bedrijf is. Een bedrijf dat veel samenwerkt en elkaar op ieder moment helpt. Het paste goed bij de verwachtingen die ik had bij een perfecte stageplek."

'Ontdekken wat bij me past is mijn doel'

"Na mijn stage hoop ik uiteraard veel geleerd te hebben op het gebied van Online Marketing en Sales. Maar wat ik misschien nog wel belangrijker vind, dat ik weet hoe het echte werkleven in elkaar zit. Ontdekken wat bij me past is mijn doel."

Wij wensen Nina veel succes tijdens haar stageperiode bij RB-Media.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie