Nieuws

Meewerkstage front-end voor Susan

Lars - Marketing & Sales

Geschreven op 10 december 2020

Sinds begin februari heeft de Development-afdeling er een uitstekende stagiaire bij. Susan Neeteson bij het spits af. Ze is inmiddels al enkele weken bezig met meewerken bij RB-Media: tot aan de zomer is ze minimaal één keer per week te vinden op de werkvloer. De overige dagen werkt ze (noodgedwongen) vanuit huis. Susan stelt zich voor:

"Voor mijn meewerkstage vanuit mijn opleiding CMD (Communication and Multimedia Design, Avans Breda) was ik opzoek naar een bedrijf dat websites bouwt", vertelt de studente over haar zoektraject. "Ik ben destijds in de omgeving van Breda gaan zoeken en hierbij kwam ik dit toffe bedrijf tegen. De website en de sfeerfoto’s spraken mij namelijk erg aan."

"Ik ben bij RB-Media binnengekomen als stagiaire front-end developer bij het Developmentteam, omdat ik graag mijn technische kennis wil uitbreiden. In de eerste week van mijn stage groeide ook mijn interesse in het Designteam: daarom mag ik gedurende mijn tijd hier ook meekijken bij Design. Ik hoop mijzelf op deze manier hier goed door te kunnen ontwikkelen op zowel het gebied van design als development. Dat komt zeker goed, aangezien ik in de eerste weken al enorm veel geleerd heb."

Heel veel plezier en succes de komende tijd bij RB-Media, Susan!

Ik sta voor je klaar! Lars

Marketing & Sales

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het designproces | RB-Media Artikel Het designproces
TikTok advertising - start met adverteren op TikTok! | RB-Media Artikel TikTok Advertising - start met adverteren!