Nieuws

Mees Muller voegt zich bij Online Marketingteam

Geschreven op 2 september 2021

Ik ben Mees Muller, 18 jaar oud en kom uit Breda. Ik volg momenteel de opleiding Mediaredactie Medewerker op het Grafisch Lyceum in Rotterdam.

Ik zit in mijn derde schooljaar en om te mogen afstuderen mag ik een jaar lang stagelopen bij een communicatie of journalistiek bedrijf. Ik ben terecht gekomen bij RB-Media en was gelijk enthousiast. Eerste indrukken zijn voor mij het allerbelangrijkste. Ik vind mijn gevoel altijd zeer belangrijk en hier bij RB-Media voelde dit goed. Toen ik bij RB-Media binnenliep was ik meteen om. Mooie inrichting met vriendelijk personeel, waardoor ik me snel thuisvoelde bij RB-Media. 

De diepte in

Ik hoop alles over het bedrijfsleven te leren en nog dieper op marketing en branding in te gaan. Naar mijn mening leer je pas iets als je bij een echt bedrijf werkt. Ik hoop dat ik me niet alleen als persoon ga ontwikkelen, maar ook in mijn vaardigheden en kennis. 

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie