Nieuws

Wulterkens over de webshop samenwerking met RB-Media

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 30 juni 2015

RB-Media ontwikkelde in 2014 de volledige nieuwe Magento webshop voor Wulterkens Clothing. Na de oplevering van deze webshop ontvingen we al een enthousiaste referentie van deze klant. We zijn inmiddels 1,5 jaar verder en werken samen met de klant aan het continue verder optimaliseren en verbeteren van de bestaande webshop. De klant besloot na een recent overleg op kantoor bij RB-Media onderstaand artikel te schrijven.

Wulterkens Clothing is hip, out of the box en onderscheidend. Niet alleen staat het merk voor kwaliteit,  ook wordt er gelet op originaliteit. Wulterkens streeft naar unieke designs waar een ieder zich in kan vinden, zich mee kan uiten en onderscheiden. Zo ook worden Wulterkens producten ethisch verantwoord geproduceerd.

RB-Media ontwikkelde in 2014 de volledige nieuwe Magento webshop voor Wulterkens Clothing. Na de oplevering van deze webshop ontvingen we al een enthousiaste referentie van deze klant. We zijn inmiddels 1,5 jaar verder en werken samen met de klant aan het continue verder optimaliseren en verbeteren van de bestaande webshop.

De klant besloot na een recent overleg op kantoor bij RB-Media onderstaand artikel te schrijven. Het artikel is te lezen op deze website en hebben we voor de volledigheid overgenomen in dit bericht. Edwin en Nadira, bedankt voor jullie enthousiasme en de leuke samenwerking tot nu toe!

The Masters Behind the Wulterkens Website

"Je bent zojuist een eigen bedrijfje begonnen. Je gaat online spullen verkopen of een dienst aanbieden. Kamer van Koophandel inschrijving is geregeld. Je visitekaartjes zijn gedrukt. Je producten zijn geordend en klaar voor verkoop. En je kantoor is klaar voor gebruik. Gefeliciteerd met dit spannende nieuwe hoofdstuk in je leven. Natuurlijk zul je jezelf ook verdiept hebben in een eigen webshop of website. Of je nu producten online gaat verkopen of een dienst aanbiedt, een website moet er komen. In deze tijden kan het niet zo zijn dat je als zelfstandig ondernemer geen representatieve webshop of website hebt. Zo ben ik dan ook van mening dat veel beginnende ondernemers (midden en kleinbedrijf) op dit punt tekort schieten. Dit kan zijn vanwege een budgettechnische kwestie of er is simpelweg niet voldoende interesse danwel aandacht aan besteed. De tekortkoming van het besef hoe belangrijk een website is kan een startende ondernemer vanaf het eerste uur al tegenwerken. En dan hebben we het ook gelijk maar over de look van de website. Een professionele website is die eerste indruk die je kunt maken bij klanten. Het is je visitekaartje.


Want hoe vaak kom je wel niet op websites waarvan je bij de eerste seconden al een knullig danwel onbetrouwbaar gevoel krijgt. Een website die er hobbyistisch uitziet zal natuurlijk geen professionaliteit uitstralen. Logisch. Je wilt dat wanneer een klant op jouw webshop of site komt kijken, deze een bepaalde belevenis krijgt. Zo ook wil je dat je website voldoet aan een bepaalde snelheid, techniek en uitstraling die voldoet aan jouw huisstijl. Wanneer je zelf voldoende kennis hebt om een eigen website te bouwen dan is dit natuurlijk mooi meegenomen. En tegenwoordig zijn er heel wat aanbieders op het internet die voor weinig een simpele webshop aanbieden. Je kunt voorgeprogrammeerde/bestaande templates gebruiken en de rest is grotendeels een kwestie van invullen. Niets mis mee. Echter wilden wij van Wulterkens Clothing meer dan een bestaande template. Wij hadden meerdere speciale wensen en voorkeuren waardoor een goedkopere van te voren samengestelde webshop niet voldeed. De Wulterkens webshop moest meer kunnen en uitstralen. En dan kom je op het punt dat je moet gaan praten met mensen die expert zijn in het creëren en ontwerpen van websites en webshops. Nadat wij in het verleden in zee waren gegaan met een bedrijf wat onze website onderhield, kwamen wij er na een tijdje achter dat wij niet meer tevreden waren met de diensten van het bedrijf. En dan doel ik op het meedenken, kennis, de allernieuwste ontwikkelingen en last but not least, de service.

Toen kwam Internetbureau RB-Media in the picture. ongeveer 1,5 jaar geleden zijn wij in contact gekomen met Rudy Beers. Rudy Beers is de oprichter van RB-Media en sinds 2002 ontwikkelt hij samen met zijn zeer deskundige team de meest uiteenlopende online projecten zoals webshops, websites en mobiele applicaties. Ook zijn zij erg actief op het gebied van zoekmachine marketing en social media. Nadat wij op een middagje op bezoek waren geweest op het kantoor van RB-Media in Breda was het voor ons duidelijk dat dit bedrijf ons verder kon helpen. Niet alleen vanwege verfrissende nieuwe kijk op de hedendaagse technieken en webshop mogelijkheden,  maar ook vanwege het meedenken tijdens onze eerste brainstormsessie hebben wij vanaf het eerste moment positieve ervaringen met RB-Media. Het bedrijf heeft een mentaliteit waarbij online succes voorop staat. Daarbij spelen sleutelwoorden zoals betrokkenheid en service een grote rol.

Nu inmiddels 1,5 jaar verder zijn wij nog steeds meer dan tevreden met RB-Media. Zo hebben wij pas geleden nog een interessante brainstormsessie gehad omtrent diverse aanpassingen voor de Wulterkens website. Want een website is nooit af. Je website groeit mee met je aanbod van producten, de hedendaagse trends, de nieuwste technieken en diverse visuele upgrades. Vandaar wij hebben gekozen voor een bedrijf wat ook meegroeit in kennis van alle nieuwe trends en hypes op gebied van websites, webshops en social media ontwikkelingen. Als ondernemer ben je al druk genoeg om je business draaiende te houden. Het is dan ook van groots belang om het onderhoud van je webshop uit te besteden aan een partij die voldoet aan: Kennis, creativiteit, expertise en service. En natuurlijk adviseer ik RB-Media dan aan wanneer je jezelf wilt onderscheiden met een op maat gemaakte webshop of website. Simpelweg vanwege onze positieve ervaringen.

Dus al met al, bespaar niet op je webshop of website. Investeer in een partij waarmee je met alle vertrouwen kunt zeggen; Mijn webshop voldoet aan alle wensen van mijn klanten. I’m in business."

Edwin Wulterkens
Wulterkens Clothing

Vragen over webshop ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie