Nieuws

Marianne Vos & Lars Boom kiezen voor RB-Media!

04 juli 2014

Marianne Vos & Lars Boom kiezen voor RB-Media!

Nadat we in het voorjaar van 2014 al de nieuwe officiële fanwebsite voor Marianne Vos mochten ontwikkelen is deze week ook de nieuwe officiële fanwebsite voor Lars Boom door ons opgeleverd. Twee absolute toppers uit het wegwielrennen en het veldrijden die voor RB-Media hebben gekozen.

Marianne Vos is een Nederlandse veldrijdster en wielrenster. Ze is tweevoudig olympisch kampioene en dertienvoudig wereldkampioene, zowel in het veld als op de weg.

Lars Boom is een Nederlands veldrijder en wegwielrenner, die sinds 2002 onder contract staat bij Belkin Pro Cycling. In 2008 werd hij wereldkampioen veldrijden bij de elite en Nederlands kampioen op de weg en in de tijdrit.

RB-Media ontwikkelde voor beide renners de complete nieuwe website, zowel op grafisch als op technisch gebied. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van zowel de website voor Lars Boom als van Marianne Vos was het centraliseren van alle beschikbare content die door hen via de diverse Social media kanalen met de wereld wordt gedeeld.

Als fan van Marianne Vos en/of Lars Boom heb je momenteel weer genoeg aan het bezoeken van de officiële fanwebsite om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Klik HIER om alles te lezen over het project voor Marianne Vos.
Klik HIER om alles te lezen over het project voor Lars Boom.
terug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions