Nieuws

Geslaagde RB-Media kerstborrel 2018!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 24 december 2018

Donderdag 20 december begon om 15:00 de kerstborrel voor het personeel van RB-Media. Voor ons de afsluiting van een leerzaam en geslaagd 2018. Dit hebben we samen met ons team uitgebreid gevierd met behulp van onder andere een winter BBQ, kampvuren en een surpise act!
Het jaar 2018 voor RB-Media

Het afgelopen jaar stond voor RB-Media in het teken van groei. Het toetreden van Jean-Paul als mede eigenaar van RB-Media vanaf 1 januari 2018 was daarin een mooie eerste stap. Het hele team heeft het afgelopen jaar hard gewerkt om onze maatwerk websites, webshops en online marketing trajecten nog verder te professionaliseren.

Onze designers, developers en online marketeers werden hierin ondersteund door de service afdeling. Deze nieuwe afdeling werd begin 2018 opgericht om de klanttevredenheid bij RB-Media naar het allerhoogste niveau te gaan tillen. Ondertussen bestaat dit team uit 4 medewerkers die vol ambitie zitten om onze klanten in 2019 nog beter van dienst te kunnen zijn.

We kijken er naar uit om al onze klanten in 2019 positief te mogen verrassen met nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, topposities in Google en een hoog serviceniveau.

Dé verrassing van onze kerstborrel

We wilden ons team na een jaar vol ontwikkelingen tijdens de kerstborrel graag verrassen met een optreden dat uitstekend past binnen de kerstsfeer. Er is in Nederland geen enkele andere artiest beter in staat om in een intieme setting het kerstgevoel bij iedereen naar boven te brengen dan Dominique Rijpma van Hulst Do.

Samen met de kerstvuren en de winter barbecue wist Do het kerstgevoel met een aantal kerstklassiekers bij iedereen op te roepen. Het volledig akoestische optreden werd door iedereen als zeer bijzonder ervaren. Door haar indrukwekkende stemgeluid vroegen veel aanwezigen zich af waar haar microfoon verstopt zat.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de sfeer tijdens dit mooie optreden.

De winter barbecue

Na dit fraaie optreden van Do was het de beurt aan de mannen van de Vleesmarkt om alle aanwezigen te trakteren op een heerlijke winter barbeque die ook als kerstdiner op eerste kerstdag zeker niet had misstaan. Leo en Daan, bedankt voor alle goede zorgen en het heerlijke eten!

Meer weten over de sfeer bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag