Nieuws

Kenza is haar stage gestart bij Team Online Marketing

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 8 september 2020

Ook het online marketing team heeft er een kersverse stagiaire bij! Kenza heeft haar studieboeken even aan de kant gelegd voor een kijkje in de keuken op de marketingafdeling bij RB-Media. De 23-jarige studente zit in haar 3e jaar van de opleiding ICT & Media Design aan het Fontys in Tilburg. In haar vrije tijd leest ze graag een boek, speelt ze games op haar pc of reist ze de wereld rond!

"Door een workshop Scrum op locatie was ik al bekend met RB-Media. Ik vond de uitstraling van het bedrijf meteen erg tof en gemoedelijk, en dat is blijven hangen. Toen het moment was aangebroken om op zoek te gaan naar een stage, was RB-Media het eerste bedrijf waar ik aan dacht. Tijdens mijn sollicitatiegesprek kreeg ik de ruimte om mijn interesses en ambities toe te lichten en een onderdeel te kiezen waar ik me graag verder in zou willen ontwikkelen: branding op de marketingafdeling!"

Wat hoop je te leren tijdens je stage?

"Ik hoop tijdens mijn stage te leren over klantcontact en branding methodieken. Daarnaast wil ik ook graag ervaring op doen van (online) marketing in het algemeen. Mijn eerste week is me in ieder geval erg goed bevallen en ik kijk uit naar de rest van mijn stage.”

Kenza, heel veel succes tijdens je stage bij RB-Media!

Benieuwd naar een stage bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie