Nieuws

We verwelkomen Hidde!

16 april 2018

We verwelkomen Hidde!

Via dit bericht stelt Hidde Bosman zich graag aan jullie voor. Als CMD student heeft hij al wat basis kennis over zowel online marketing als programmeren. Tijdens zijn stage bij RB-Media zal hij zich gaan verdiepen in front-end development. 


Hi, mijn naam is Hidde Bosman en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in het derde jaar van mijn opleiding Communication and Multimedia Design, het moment waarop we het “echte” bedrijfsleven mogen gaan ontdekken. Ik heb deze kans aangegrepen om een front-end development stage bij RB-Media te lopen. 

Waarom ik heb gekozen voor een stage bij RB-Media
Bij RB-Media hebben al eerder een aantal CMD studenten stage gelopen. Op mijn opleiding hoorde ik van deze oud stagiaires veel goede verhalen en nadat ik had gesolliciteerd als front-end developer volgde een zeer prettig sollicitatiegesprek. Uit dit gesprek bleek dat de Bredase roots van het bedrijf, onder andere, zorgen voor een breed scala aan projecten in en rondom Breda. Laten mijn roots nu ook in Breda liggen, een idealere combi kan bijna niet zou je denken!

Wat ga ik doen bij RB-Media?
Als stagiair front-end development ga ik ontwerpen die voor websites zijn vormgegeven, omzetten (slicen/basen) naar visueel werkende websites. Deze taak ga ik uitvoeren binnen team A, in dit team wordt nauw samengewerkt waardoor er uiteindelijk een geheel werkende website zal ontstaan voor klanten. De geheel werkende website bestaat uit een gedeelte front-end (het visuele) waaraan ik zal meewerken en een gedeelte back-end (hetgeen dat achter de schermen gebeurd). Ik hoop dat ik veel ervaring mag opdoen tijdens mijn stageperiode bij RB-Media!terug naar de vorige pagina
Interesse in een vrijblijvende kennismaking met RB-Media?
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions