Nieuws

Een nieuw gezicht op onze marketingafdeling!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 28 augustus 2018

Deze week is Floortje bij RB-Media begonnen als content marketeer. Ze stelt zich graag even voor.
Hoe ik bij RB-Media terecht gekomen ben

Ik kwam terecht bij RB-Media via LINK Fotografie, een fotostudio in Breda waar ik werk als tekstschrijfster. Ook was ik al werkzaam als marketeer, maar ik wilde graag flexibeler werken en me meer met schrijven bezig houden. Ik ging in mijn omgeving op zoek of er ergens schrijfkansen voor me open lagen... Binnen een week had ik mijn sollicitatiegesprek bij RB-Media!

Wie ben ik?

Ik ben 22 jaar en ben net begonnen aan mijn studie Psychologie aan Tilburg University. Tijdens mijn studie kan ik mijn aangeboren nieuwsgierigheid in de mens lekker uitleven, maar ook tijdens het schrijven van teksten krijg ik hier de ruimte voor. Vrienden noemen me ‘een über enthousiaste nerd die er niet uitziet als een nerd’ (misschien moet ik toch maar een bril aanschaffen, is wel zo duidelijk). Hoe dan ook; de bijnaam klopt! Ik vind het leuk om iemands verhaal te ontdekken en hier woorden aan te geven.

Creativiteit, communicatie, oprechte interesse, leergierigheid… het komt allemaal aan bod bij het schrijven van teksten. Je kunt pas een goed stuk schrijven wanneer je echt begrijpt waar het over moet gaan en wat iemand uit wil dragen. Hierin kan ik mezelf telkens opnieuw uitdagen en het is een mooie combinatie met mijn studie. Dat is één ding waarom ik graag bij het online marketing team van RB-Media aan de slag ga.

Het tweede is de goede sfeer op kantoor. RB-Media heeft een jong, enthousiast team en er hangt een ontspannen vibe. Ik werd meteen hartelijk ontvangen en er staat niet alleen een flipperkast, super luxe tafelvoetbaltafel en X-factorknop (de bel) in het gebouw… Er is zelfs een gróte bak met pepermuntjes en super healthy fruitmand. Mijn collega’s zijn aardig en behulpzaam. Ik voelde me mijn eerste dag meteen op m’n plek.

Wat ga ik doen?

Ik ga me inzetten om de klanten van RB-Media van topteksten te voorzien! Ik heb er zin in.

Wil je ook werken bij RB-Media?

Regelmatig staan er wat vacatures open op onze site. Geen vacature die in je straatje past? Doe dan gerust een open sollicitatie! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of bekijk alvast de openstaande vacatures!

Nieuwsgierig naar ervaringen van onze werknemers? Neem alvast een kijkje op de collega's aan het woord pagina.  

Werken bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie