Nieuws

Maak kennis met Fabienne en Saber van de marketingafdeling!

Geschreven op 22 juli 2019

Het marketingteam van Internetbureau RB-Media is volop aan het groeien! Fabienne is erbij gekomen als Online Marketeer met een focus op content. Saber gaat het team versterken op het gebied van SEO en Social Media. Lees hieronder meer om beiden te leren kennen!
Saber

Saber is woonachtig in Breda. Hij heeft de opleiding HBO Human Resource Management (Personeel en Arbeid) gevolgd. Eigenlijk helemaal geen raakvlakken met online marketing. Maar doordat hij zich afvroeg hoe het Google algoritme werkte en hoe men gevonden kon worden op Google is zijn liefde in online marketing en SEO gegroeid.

Door deze grote liefde is Saber nu door Facebook gecertificeerd om voor klanten campagnes op te zetten. Want steeds meer bedrijven zetten in op social media maar halen toch niet het gewenste resultaat. Naast social media is Saber tevens in te zetten op het gebied van SEO.

“Als allround marketeer kan ik  met onze specialisten meedenken over de algehele marketingstrategie van een klant.”

Naast zijn liefde voor online marketing is er ook een liefde op het gebied van voetbal. Saber heeft hierdoor een mooie bijdrage geleverd aan de overwinning van het Voetbaltoernooi in Rijen!

Fabienne

Fabienne, de geboren Limburger woonachtig in Tilburg. Waar ze de studie Commerciële Economie, International Event, Music & Entertainment Studies (een hele mond vol) heeft afgerond aan Fontys Hogescholen.

Tijdens haar studie kwam ze erachter dat het creëren van een beleving een positieve bijdrage kan leveren aan klantervaring en daardoor een betekenis voor iemand kan vormen. Haar scriptie heeft ze daardoor gericht op de verschillende aspecten van Customer Experience in het eerste stadium van de Customer Journey. “Ik heb een oprechte interesse in een memorabele beleving en de mens, ik vind het leuk om erachter te komen wat iemand motiveert.”

Dit hoopt ze ook toe te kunnen passen voor RB-Media en haar klanten. Nu nog met content misschien in de toekomst met wat anders!

Verder is Fabienne een klein beetje serie verslaafd.  Ze vindt het leuk om nieuwe dingen over zichzelf te leren zoals dat ze een golfbal kan slaan met zowel links als rechts. Kernwaarden die voor Fabienne belangrijk zijn, zijn humor, balans en leiderschap. “Humor, ik vind een grapje, sarcasme en lekker luchtig doen wel prettig, maar ik ben niet bang voor de serieuze zaken. Balans, eigenlijk wat je al terug leest in humor. Leiderschap omdat ik het belangrijk vind om leiding te geven aan mijn eigen leven.”

PS Je mag Fabienne best uitdagen voor een potje tafelvoetbal op kantoor!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie