Nieuws

Emil sluit Sales-stage succesvol af

Geschreven op 8 juni 2020

De afgelopen twee maanden was Emil als stagiair werkzaam op de afdeling Sales van RB-Media. Hij was daarmee de eerste stagiair op deze afdeling en het was direct een succes. Daarom zoeken we voor de komende stageperiode (vanaf september) opnieuw twee stagiair(e)s voor de afdeling Sales.

Ondernemen zit bij Emil in het bloed. Hij volgt de studie ondernemerschap en Retail Management op Avans Hogeschool en is op jonge leeftijd is hij al eigenaar van een eigen kledingmerk. De 'sales-broek' zit hem dus als gegoten en dat was de afgelopen twee maanden goed te merken. Emil was een absolute meerwaarde voor ons en pakte projecten als Helptopay goed op. We willen hem daarom ook bedanken voor zijn inzet de afgelopen maanden en hem veel succes wensen bij zijn studie én zijn eigen bedrijf!

Emil schreef over de afgelopen maanden ook een stagereflectie

Ook stage lopen bij RB-Media

Het goede voorbeeld van Emil smaakt bij RB-Media naar meer! Daarom zoeken wij voor de komende stageperiode (vanaf september) opnieuw stagiair(e)s voor de afdeling Sales! Dus ben jij commercieel ingesteld, niet bang om de handen uit de mouwen te steken en ambitieuse projecten aan te pakken en wil je stage lopen bij een jong en enthousiast bedrijf? Stuur dan je CV en motivatiebrief op naar ematijsen@rb-media.nl en wie weet ben jij vanaf september onze collega!

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag