Nieuws

Demi Laming vult Designteam aan

Geschreven op 4 september 2021

Hallo! Mijn naam is Demi Laming en ik volg de opleiding ICT & Media Design aan Fontys Hogeschool ICT in Tilburg. De komende zes maanden loop ik stage bij RB-Media.

Voor de opleiding ICT & Media Design heb ik een diploma behaald als Juridisch medewerker, vervolgens heb ik ook nog kort de opleiding International Tourism Management gevolgd. Na deze twee opleidingen kan ik eindelijk zeggen dat ICT & Media Design daadwerkelijk bij mij past en dat ik veel energie hier uithaal.

Naast mijn studie ben ik vaak te vinden op het terras of ben ik aan het slenteren door de leuke straatjes van een stad in het binnen- of buitenland. Verder bestaan mijn hobby’s uit het bingewatchen van YouTube video’s of TV series, borrelen met vrienden of het helpen bij een filmopdracht voor het bedrijf van mijn vriend. 

Spontane actie

Via een spontane actie van RB-Media waarbij het internetbureau gratis posters uitdeelde van het mooie Breda, ben ik eigenlijk bij dit gezellige informele bedrijf terechtgekomen. Toen kwam ik erachter dat het bedrijf eigenlijk ook nog erg goed aansluit bij mijn opleiding. 

Bij RB-Media hoop ik meer inzicht te krijgen in het UI/UX-vakgebied. Vooral het gebied Interaction Design spreekt mij aan omdat ik altijd al interesse heb gehad in hoe mensen worden gestuurd door de ontwerper en zijn/haar ontwerpen. Ik ben benieuwd welke nieuwe inzichten ik krijg tijdens mijn stageperiode bij RB-Media en hoop daar veel van te leren! 

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag