Nieuws

Coronabeleid bij RB-Media: maatregelen op kantoor

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 14 oktober 2020

Ook RB-Media ontkomt niet aan het nemen van diverse maatregelen in strijd tegen het coronavirus. Na de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober jongstleden, scherpt RB het beleid nog verder aan. Naast de al eerder geldende normen volgen er aanvullingen voor een veilige werkomgeving: voor onszelf én de klant.

De maatregelen die eerder genomen werden door de overheid, inmiddels ruim twee weken geleden, hebben helaas niet geresulteerd in het gewenste effect. Dat betekent dat we samen ervoor moeten zorgen dat we het virus onder controle krijgen. Daar draagt iedere werknemer van RB-Media zijn steentje aan bij. Onderstaand volgt een overzicht van maatregelen die al golden en daarnaast uitgebreid worden.

  • Thuiswerken wordt de absolute norm. Indien mogelijk, wordt er vanuit huis gewerkt. Eind september is RB-Media al gestart om het aantal fysieke werkplekken op kantoor te verminderen. --> Wanneer werkt iemand thuis? Als de werkzaamheden vanuit huis uitgevoerd kunnen worden en desbetreffende collega geen fysieke klantafspraken heeft. Afspraken op kantoor beperken we tot een minimum.
  • Lunchen gebeurt in shifts. De werknemers bij RB-Media lunchen als sinds maart op 1,5 meter afstand van elkaar, maar daar wordt nog een stap extra ingezet. De aula, ook wel de ontvangstruimte, wordt maximaal bezet door zes personen.
  • Voor onze vergader- en afspraakruimtes gaat een maximale bezetting gelden. Voor de Boardroom is dat vier personen, de Stand-Up drie.
  • Onze support- en serviceafdeling is nog altijd goed bereikbaar. RB-Media zorgt voor voldoende bezetting zodat klanten kunnen rekenen op onze ondersteuning.

Uiteraard gelden de basisregels bij RB-Media nog altijd. Zo wassen we onze handen regelmatig, desinfecteren we onze werkplekken en houden we te allen tijden afstand van elkaar.

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie