Artikel , Nieuws

CMS training voor een nieuwe website

Robert - Project- & Kwaliteitscoördinator

Geschreven op 20 augustus 2020

Wij hebben deze week weer een CMS training gegeven aan één van onze klanten! Thomassen Gifts uit Breda kreeg uitleg over hoe zij de nieuwe website kunnen gaan vullen. We vertellen graag wat meer over de training en ons content management systeem.
Het CMS van RB-Media

CMS staat voor een content management systeem. Via het CMS kun je teksten, foto’s en video’s op de website plaatsen. RB-Media heeft een eigen systeem ontwikkeld waarmee dit heel gemakkelijk kan. Het menu in het systeem is op dezelfde manier opgebouwd als op de website, zodat je snel de pagina’s kunt terugvinden die je wilt aanpassen.

Een standaard training per website

Omdat het content management systeem van RB-Media meestal nieuw is voor onze klanten, nemen wij altijd de tijd om het gebruik hiervan uit te leggen. Wanneer het ontwikkelen van je website is afgerond, krijg je daarom standaard een heldere training van gemiddeld 2 uur over het CMS. Net zoals de training die Thomassen Gifts deze week had!

We laten tijdens de training de basis zien van het systeem, maar we leggen ook wat "lastigere" dingen uit, zoals het aanmaken van een nieuwe pagina, het koppelen van een PDF bestand of het toevoegen van een menu item.

De voordelen van het systeem

Of je nou veel of weinig ervaring hebt met onlinesystemen: na de training heb je meer dan genoeg kennis om je website up-to-date te houden met tekst en beeld. Het systeem is duidelijk, veilig en snel en laat alleen de opties zien die je nodig hebt. Zo kan er nooit iets fout gaan met de website! En mocht je toch vragen hebben, dan staat het service team altijd voor je klaar om mee te kijken.

Succes met de nieuwe website!

Thomassen Gifts: succes met de laatste loodjes! Hopelijk kan de nieuwe website snel online gezet worden. En als we nog kunnen helpen… jullie weten ons te vinden. 

Wil je meer weten over ons CMS?

Ik sta voor je klaar! Robert

Project- & Kwaliteitscoördinator

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie