Project

Nieuwe website met Carerix koppeling voor Trinamics uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 18 september 2019

RB-Media ontwikkelde voor Trinamics uit Breda de complete nieuwe maatwerk website inclusief geavanceerde Carerix koppeling. Trinamics heeft ook kantoren in Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen.

Sinds 2005 is Trinamics hét bedrijf dat techniek verbindt met mensen. Ze helpen je niet alleen met het vinden van een passende vacature en droombaan, maar blijven je ook volgen en ondersteunen wanneer jij dat nodig hebt.

Bekijk het project!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Trinamics uit Breda de complete nieuwe maatwerk website. Uiteraard is deze website volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

Voordat we begonnen met het grafische traject van deze maatwerk website zijn we gestart met twee interactieve sessies waarin we samen met de klant het merkverhaal van Trinamics en de buyer persona's in kaart hebben gebracht. Dit bracht zowel de klant als ons team tot heldere inzichten waarmee we de website nog beter konden aansluiten op de doelgroep en doelstellingen van Trinamics.

Centraal binnen deze website staat het vacatureaanbod van Trinamics. RB-Media koppelde de nieuwe Trinamics website aan Carerix. Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners.

RB-Media koppelde voor Trinamics al meerdere klanten die actief zijn als personeelsintermediairs aan Carerix. Vacatures worden vanuit Carerix ingelezen op de website en sollicitaties schieten we vanuit de website direct door naar Carerix.

Trinamics over de samenwerking met RB-Media

Rolf Demoet, directeur van Trinamics, over de samenwerking met RB-Media:

"RB-Media gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) website is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Het RB-Media team heeft op alle onderdelen expertise in huis zodat ze ons volledig konden ondersteunen in dit proces. RB-Media is een partner, geen leverancier en erg belangrijk, geen verrassingen achteraf."

Vragen over Carerix website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie