Project

Nieuwe Carerix website voor Edis de Recruiters uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 12 maart 2019

RB-Media ontwikkelde voor Edis de Recruiters uit Breda de complete nieuwe maatwerk website inclusief geavanceerde Carerix koppeling. Ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap, iets nieuws of iets fris? Edis regelt de beste match!

Ze kijken bij Edis verder dan achtergrond en/of expertise. Ze kijken namelijk naar jouw toegevoegde waarde en naar waar deze het beste tot zijn recht komt. Zien ze de energie en potentie waar ze van houden, maar vinden ze niet direct een goede match? Ook dan laten ze niet los! Ze gaan actief op zoek tot je helemaal op je plek bent!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Edis de Recruiters uit Breda de complete nieuwe maatwerk website. Voordat we begonnen met het grafische traject van deze maatwerk website zijn we gestart met het uitwerken van het merkverhaal van Edis. Vervolgens hebben we ook de verschillende buyer persona's van Edis zeer nauwkeurig uitgewerkt. Dit voortraject bracht zowel de klant als ons team heldere inzichten waarmee we de nieuwe website nog beter konden aansluiten op de doelgroep en doelstellingen van Edis.

Centraal binnen deze website staat het vacatureaanbod van Edis. RB-Media koppelde de nieuwe Edis website aan Carerix. Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners.

RB-Media koppelde voor Edis al meerdere klanten die actief zijn als personeelsintermediairs aan Carerix. Vacatures worden vanuit Carerix ingelezen op de website en sollicitaties schieten we vanuit de website direct door naar Carerix.

Wat zegt de klant?

Jasper Bout:
"RB-Media is voor ons een prettige en kundige partner die Edis de recruiters ondersteunt op het gebied van Carerix website ontwikkeling en online marketing!"

Stefan Porreij:
"Na het brainstormen met RB-Media over een nieuw merkverhaal hebben wij RB-Media carte blanche gegeven voor het ontwikkelen van een goedwerkende, sprekende en nieuwsgierig makende website. Zij hebben ons zeker niet teleurgesteld en vanaf de uitwerking van de eerste wireframes was het project een schot in de roos! Wij kijken uit naar een verdere samenwerking!"

Vragen over Carerix website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie