Project

Nieuwe Carerix website voor Peoples Republic uit Breda

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 25 september 2018

RB-Media ontwikkelde voor Peoples Republic uit Breda de complete nieuwe maatwerk website inclusief geavanceerde Carerix koppeling. Peoples Republic bemiddelt IT'ers die het verschil maken tussen winnen en verliezen. Hun professionals opereren op het snijvlak van business en IT.

Bij Peoples Republic verstaan ze hun vak én begrijpen ze de branche waarin ze werken als geen ander. De combinatie van een persoonlijke benadering, kwaliteitsgerichte werkwijze en het streven naar langdurige relaties met hun opdrachtgevers en professionals, is de basis van Peoples Republic.

Bekijk het project!

Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Peoples Republic uit Breda de complete nieuwe maatwerk website. Het vacatureaanbod van Peoples Republic staat binnen deze website centraal.

RB-Media koppelde de nieuwe Peoples Republic website aan Carerix. Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs. RB-Media koppelde voor Peoples Republic al meerdere klanten die actief zijn als personeelsintermediairs aan Carerix. Vacatures worden door ons vanuit Carerix ingelezen op de website en sollicitaties schieten we vanuit de website direct door naar Carerix.

Wat zegt de klant?

Sander Gerritsen is directeur/eigenaar van Peoples Republic uit Breda. Hij heeft RB-Media in 2018 de opdracht gegeven om een recruitment website te maken die goed aansloot bij de functionele wensen van het bedrijf. Er werd binnen dit bedrijf al jaren gewerkt met Carerix waardoor we ook voor deze klant een recruitment website mochten maken die gekoppeld werd aan dit pakket.

Sander over de samenwerking met RB-Media: "In een professioneel, praktisch en creatief proces is onze nieuwe Carerix website tot stand gekomen. We zijn blij met onze keuze voor RB-Media als partner!"

Klik HIER voor de volledige referentie van Sander!

Vragen over Carerix website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie