Project

Nieuwe Carerix website voor Bluefin Financials uit Breda!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 24 januari 2017

Specialist in bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland. Ze verbinden lokaal talent met interim opdrachten én vaste vacatures bij de beste werkgevers van Zuidwest-Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring in bemiddeling van financials weten zij de beste match te maken tussen werk, kandidaat en werkgever.
Wat deed RB-Media?

RB-Media ontwikkelde voor Bluefin Financials de complete nieuwe maatwerk website. Uiteraard is deze recruitment website ook weer volledig responsive waardoor hij ook op tablets en smartphones prima functioneert.

Centraal binnen deze website staat het vacatureaanbod van Bluefin. Een fraai aanbod van interim projecten en vaste vacatures. RB-Media koppelde de nieuwe Bluefin website aan Carerix. Carerix is leverancier van CRM & ATS systemen voor personeelsintermediairs, die in de vorm van een SaaS-model worden gehost en geleverd via beveiligde datacenters. Carerix bedient dagelijks meer dan 10.000 gebruikers, verspreidt over 17 landen en werkt samen met verschillende strategische partners.

RB-Media koppelde voor Bluefin al meerdere klanten die actief zijn als personeelsintermediairs aan Carerix. Vacatures worden vanuit Carerix ingelezen op de website en sollicitaties schieten we vanuit de website direct door naar Carerix.

Bekijk het project!

Vragen over Carerix website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie