Nieuws

Leerlingen van de Rotonde uit Breda nemen een kijkje bij internetbureau RB-Media!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 19 maart 2019

Op donderdag 14 maart was het gezellig druk bij RB-Media. Leerlingen van VMBO de Rotonde brachten een bezoek aan ons bedrijf om eens een middagje mee te kijken naar wat de ‘techniek wereld’ nu eigenlijk inhoudt.

Deze (snuffel)stage was niet gericht op het verkrijgen van beroepsbekwaamheden, maar helpt hen met het bepalen van studierichtingen/-profielen.

Gamen & gamedesign? Nee, veel meer dan dat!

De leerlingen van VMBO de Rotonde, moeten dit jaar een keuze maken over de richting die ze volgend jaar willen volgen. Voor allemaal was deze keuze techniek, gericht op ICT. Veel van de leerlingen denken dat ICT alleen met gamen te maken heeft of gamedesign, maar techniek is veel meer dan dat. Om ze eens kennis te laten maken met de techniek wereld, mochten ze een middagje meelopen op de werkvloer van RB-Media.

Mark Kastelijns, docent:
De leerlingen hebben een leuke en leerzame middag gehad waar ze kennis hebben gemaakt met de verschillende onderdelen binnen de ICT. Ze kregen zelf een opdracht en mochten een eigen website maken. Ze voelden zich behandeld als echte professionals en gaven aan dat er veel bij kwam kijken. Kortom, een middag waar ze veel aan hebben gehad en die voor herhaling vatbaar is.

Wil je ook eens langskomen bij RB-Media?

Dat kan altijd! Vraag ons gewoon even naar de mogelijkheden. Bij RB-Media zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde studenten die middels een stage bijdrage willen leveren aan ons team. Aarzel niet en neem contact met ons op of bekijk alvast de openstaande stage vacatures! Ben je nieuwsgierig naar hoe stagelopen bij RB-Media wordt ervaren? Lees dan de stagereflecties op onze website eens door!

Meer weten over internetbureau RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie