Nieuws

Avondje NAC in de RB-Media Skybox!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 31 januari 2014

Afgelopen zaterdag, 25 januari, was het dan zover. De eerste RB-Media Internet Solutions Skybox avond bij NAC Breda. Met een gezellige groep van 35 genodigden, bestaande uit klanten, relaties, vrienden en familie, hebben we er een top avond van gemaakt in het gezellige NAC Stadion.

De Skybox was vanaf 18:30 geopend en pas ruim zes uur, en veel gezelligheid later, verliet de laatste groep de ruimte. Vervolgens werd afgedaald naar de, inmiddels vrijwel lege, Cordial. Ondanks de 1-2 nederlaag had iedereen het erg naar zijn zin, werd er veel bijgepraat en werden een hoop nieuwe contacten opgedaan. De enthousiaste reacties tijdens en na deze avond doen ons beseffen dat dit in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar is.

We willen alle aanwezigen, NAC Breda en LINK Fotografie bedanken voor de zeer geslaagde avond. Alle foto's van deze avond zijn te bekijken op onze Facebook pagina, en op de website van LINK Fotografie.

Rudy Beers
Teun van Eil
RB-Media

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
Gedragsverandering in cybersecurity | RB-Media Artikel Nieuws Gedragsverandering in cybersecurity: Het belang van gerichte programma's voor veiliger gedrag