Nieuws

RB-Media en de AVG/GDPR wetgeving

Mike - Developer & Privacy Officer

Geschreven op 30 april 2018

RB-Media is reeds in maart 2017 gestart met haar Privacy Compliance traject. Dit om ruim op tijd klaar te zijn voor de nieuwe AVG/GDPR wetgeving die op 25 mei 2018 haar intrede zal doen. Tijdens dit traject hebben we ons laten begeleiden en adviseren door Raman Malik van Privalliance. Een specialist op dit gebied die we al onze klanten en relaties van harte aanbevelen.
Raman Malik over de samenwerking met RB-Media

Privalliance is een juridisch kantoor die ondernemers helpt met vraagstukken op het gebied van recht en technologie. Op dit moment is ‘Privacy’ een hot topic. Op het nieuws, in de krant en op internet wordt men ermee platgegooid. Wanneer ik als Legal Counsel om me heen kijk, zie ik jammer genoeg vaak dat het voldoen aan de privacywetgeving als een last wordt ervaren.

Dit was bij RB-Media niet zo. Ik ben samen met hen begonnen in maart 2017 aan een Privacy Compliance traject. Gedurende het jaar heb ik met hen verschillende privacy maatregelen genomen om uw data en de data van uw klanten veilig te stellen. Niet alleen dat: we hebben samen meer transparantie gecreëerd zodat ook jij makkelijker compliant kunt zijn met de nieuwe wetgeving van 25 mei 2018.

Wat mij vrijwel direct op viel binnen RB-Media, is dat privacy heel serieus wordt genomen. Een proactieve houding en hands-on aanpak zijn voor mij waardevolle toevoegingen geweest gedurende het traject.

Op dit moment zijn we bezig met het inrichten van bewerkersovereenkomsten en de laatste puntjes op de ‘i’ aan het zetten. 25 mei is RB-Media er klaar voor! Jij ook?

Vragen voor Raman?

E-mail: raman@privalliance.nl
Website: Privalliance.nl

Vragen over Privacy?

Ik sta voor je klaar! Mike

Developer & Privacy Officer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie