Nieuws

We verwelkomen 3 nieuwe stagiairs!

Jean-Paul - Operationeel directeur

Geschreven op 14 februari 2017

Het nieuwe pand van RB-Media biedt ons enorm veel mogelijkheden. Elk team binnen RB-Media heeft dankzij de verhuizing plaats voor een stagiair. Vorige week begonnen Rick, Ruud en Kevin aan hun stage. Alle drie zullen ze een hele verschillende stage lopen binnen een van de teams bij RB-Media. Hieronder een stukje waarin duidelijk zal worden wie ze zijn, hoe ze bij RB-Media terecht zijn gekomen en welke taken ze zullen vervullen.
Ruud

Om te beginnen stellen we graag Ruud aan u voor, hij is 23 jaar, woont in Lage Zwaluwe en volgt momenteel de opleiding ICT & Media Design op het Fontys in Eindhoven. Zijn focus ligt vooral op het maken van producten die voor de gebruikte een echte ervaring zijn.

Ruud wilde graag een stage waarbij hij het bedrijf verder kan helpen met een probleem dat zij hebben. RB-Media was direct geïnteresseerd na een sollicitatie mail en het contact verliep erg vlot. Na wat overleg is er een passende oplossing gevonden om Ruud bij het bedrijf te betrekken. Komende maanden zal er door Ruud onderzoek gedaan worden  naar de producten van RB-Media. Hij zal actief meedraaien in het ontwerpproces en daarbij de User Experience middels onderzoek verbeteren. Het belang van gebruikers vasthouden op internet, wordt steeds groter. Met RB-Media hoopt hij een nieuwe standaard van gebruiksvriendelijke websites te creëren. Al met al een hoop te doen en veel te leren!

“Ik merkte direct dat RB-Media open staat voor nieuwe uitdagingen en groeiend is qua projecten. De nieuwe locatie is net als mijn stage een frisse start!”, aldus Ruud

Kevin

Voor het development team is Kevin de nieuwe aanwinst. Hij komt uit Oosterhout, is 24 jaar, studeert aan het Radius College in Breda en zit in het tweede jaar van de opleiding tot mediadeveloper. Hij is erg enthousiast en vindt het erg leuk om met het team van RB-Media samen te mogen werken. Kevin zal tot 29 juni het development team van RB-Media gaan versterken. Hij zal vooral front-end van websites ontwikkelen.

Rick

Als laatste stellen we Rick aan u voor,  een 23-jarige student Commerciële Economie uit Oosterhout en tevens de versterking van ons marketing team. Rick is een sociale jongen met grote interesse voor de verschillende soorten marketing, met name de online marketing.

Rick heeft stage gelopen op de commerciële afdeling bij NAC Breda. Rudy is zeer actief binnen NAC, waardoor binnen NAC veel mensen hem op een positieve manier kennen. Toen Rick, na wat oriëntatie, had besloten dat zijn scriptie over online marketing zou gaan, kwam snel de naam van RB-Media boven. Doordat hij nog op parttime basis werkzaam is bij NAC, waren de contacten snel gelegd. Er was gelukkig al snel een klik.

“RB-Media heeft een erg sociaal, enthousiast en jong team wat mij direct erg aansprak”

Vanaf 6 februari gaat hij aan de slag als stagiair op de online marketing afdeling van RB-Media. Een belangrijk onderdeel van zijn stage is natuurlijk het schrijven van zijn scriptie. Deze gaat hij richten op de online marketing diensten van RB-Media. Naast zijn scriptie wil hij graag meer ervaring en verdieping opdoen in de online marketing, daarom gaat hij meewerken op de afdeling. Op deze manier wil hij meer leren over online-, zoekmachine- en Social Media marketing en dit graag in de praktijk toepassen.

Stage lopen bij RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Jean-Paul

Operationeel directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie