Mobiele websites & apps

Mobiele website en app-ontwikkeling.

Ontwikkeling van mobiele websites en mobiele apps
Ontwikkeling van mobiele websites en mobiele applicaties

Responsive of adaptive webdesign, native en hybride apps. Hoe biedt u uw klanten een prettige en optimale mobiele ervaring? RB-Media adviseert u graag op het gebied van mobiel internet!

Mobiele en/of responsive websites & apps

Rond het jaar 2000 vroegen een hoop organisaties zich af: “moeten we ook iets met het internet doen?”.
Het antwoord op deze vraag is inmiddels algemeen bekend. Momenteel is de opmars van een nieuwe online revolutie in volle gang: mobiel internet.

Uit onderzoek blijkt dat websites vanaf 2014 vaker mobiel worden bekeken dan op een vertrouwde desktop computer. Het is dus van groot belang dat uw website ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets goed functioneert. Daarnaast bieden deze nieuwe online mobiele ontwikkelingen uw organisatie enorm veel nieuwe kansen.

Responsive webdesign of adaptive webdesign, native en hybride apps. Hoe biedt u uw klanten een prettige en optimale mobiele ervaring? RB-Media ontwikkelt mobiele en/of responsive websites en applicaties voor zowel smartphones als tablets. We gaan graag met u in gesprek om te bepalen welke mobiele oplossing het beste bij uw organisatie past.

Responsive website ontwikkeling

TTRR responsive website ontwikkelingBij responsive webdesign wordt een website flexibel opgezet en schaalt deze mee met de schermgrootte van het apparaat waarop deze bekeken wordt. Een responsive website biedt uw bezoekers daardoor een goede gebruikservaring op alle mogelijke resoluties en apparaten.

Responsive webdesign is wanneer we dit vergelijken met het ontwikkelen van een complete op zichzelf staande mobiele website, of mobiele applicatie, de meest eenvoudig toe te passen optie. Voor veel van onze klanten is responsive webdesign daarmee ook de meest interessante optie.

Meer informatie over mobiele websites en apps?

Wilt u graag meer informatie over de ontwikkeling van mobiele websites of mobiele apps? Of het toepassen van responsive webdesign? Wij adviseren u graag! Neem dus gerust vrijblijvend contact met ons op.

Laat uw mobiele of responsive website ontwikkelen door RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions