Jean-Paul Kuijpers

Operationeel directeur

In 2002 ben ik na mijn periode op de Koninklijke Militaire Academie aan de slag gegaan als leidinggevende bij de landmacht. Hierbij heb ik heel wat verschillende functies gehad maar vrijwel allemaal waren ze gerelateerd aan marketing en gedragsbeïnvloeding. Tijdens deze jaren heb ik heel veel internationaal mogen werken en heb ik onder bijzondere omstandigheden mogen leidinggeven.

Na mijn periode bij defensie heb ik diverse leidinggevende functies bekleed binnen de rampen- en crisis bestrijding. Een omgeving die zich kenmerkte door de enorme dynamiek. Ondanks de stap naar een totaal ander werkveld bleef de marketing altijd trekken. Daarom heb ik in 2014 Perceptions erbij opgericht waarmee ik bedrijven bijstond in de eerste fase van hun marketingtraject. Na een aantal jaar de werkzaamheden gecombineerd te hebben heb ik ervoor gekozen om te gaan voor waar ik het meeste passie heb; het ondernemen.

In januari 2018 heb ik de volledige overstap gemaakt naar RB-Media waar ik me naast de Marketing mag bezighouden met de service afdeling en personeelszaken.