Meer omzet en leads binnenhalen?

Online marketing

Je hebt al een website door ons laten ontwikkelen. Je bent nu klaar voor de volgende stap: online marketing. Meer weten? Ons team helpt je graag verder!

Ik heb interesse in online marketing

online marketing data

Future proof online solutions

Move forward, stay critical

Online media zijn enorm in ontwikkeling. En dat zullen ze voorlopig ook wel blijven. Volop kansen voor bedrijven om zich te profileren en nieuwe verdienmodellen te ontdekken.

Maar dat gaat bepaald niet vanzelf. Online avonturen eindigen nogal eens in een teleurstelling. De verwachtingen waren te hoog en de resultaten zijn te laag. RB-Media voorkomt dat door vooruit te kijken (áchter de hype) en nuchter te handelen. Move forward, stay critical.

Over internetbureau RB-Media

Internetbureau RB-Media uit Breda is opgericht in 2005. Al sinds de oprichting van RB-Media staat één ding centraal: het online succes van onze klanten. Dát is de meetlat.

Bekijk onze bedrijfsvideo of..

Bekijk ons werk!

Een greep uit het portfolio van Internetbureau RB-Media

Internetbureau RB-Media is trots op haar klanten en trots op de projecten die we voor hen hebben mogen ontwikkelen. Daarom tonen we je op onze portfolio pagina een overzicht van enkele projecten waar wij met veel plezier aan hebben gewerkt.

Website ontwikkeling voor Woonsquare uit Almere en Rijen
Voor de complete inrichting van je woning! Woonsquare
Website ontwikkeling voor West-Brabant Werkt Door
Hét online platform voor werk en onderwijs in West-Brabant. West-Brabant Werkt Door!
Website ontwikkeling voor J. & Th. van der Veldt uit Wouw
Purchasing, selling, and dismantling of heavy equipment machinery J. & Th. van der Veldt uit Wouw
Website ontwikkeling voor NAC Zaken uit Breda.
Het online platform voor de Business Club van NAC Breda! NAC Zaken
Klanten aan het woord

Verhalen van enthousiaste klanten!

Onze klanten vertellen je graag over hun samenwerking met internetbureau RB-Media uit Breda. Alle klantverhalen van ons internetbureau zijn terug te vinden op de referentie pagina.

Robbin Oerlemans
Robbin Oerlemans

Project Manager,
MailCampaigns

Met hoge veeleisende verwachtingen kwamen we voor een nieuwe website bij onze samenwerkingspartner RB-Media. Deze verwachtingen hebben ze volledig (binnen de strakke planning) waargemaakt!

Rolf Demoet
Rolf Demoet

Directeur,
Trinamics

RB-Media gaat verder. Het proces om te komen tot een (nieuwe) website is indrukwekkend. Het is niet alleen techniek en design, je wordt ook gedwongen na te denken welke doelgroepen je wilt bereiken, welk verhaal je wilt vertellen en tot welk resultaat de website moet leiden.

Rene Schreuders
Rene Schreuders

Directeur,
Losning ICT

Wat ons enorm aanspreekt in RB-Media is hun kennis van online marketing en de vertaalslag die ze daarmee maken naar een prachtige en functionele website!

Bryan Clavan
Bryan Clavan

Marketing,
Nottrot

RB-Media gaf ons vanaf het begin al een goed gevoel. Ook na livegang van de website is het prettig om samen te werken met RB-Media. De support afdeling is goed bereikbaar en helpt je daarnaast altijd snel weer op weg.

Tips en updates

Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie
De klanten van RB-Media

Onze future proof relaties!

Sinds onze oprichting in 2005 hebben we met veel plezier mogen werken aan mooie opdrachten voor zeer uiteenlopende klanten. Met deze organisaties hebben wij gewerkt, of werken wij nog steeds, aan het realiseren van hun online doelstellingen.

Samen werken aan een future proof oplossing?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!