RB-Media & Innovatie

Future proof door innovatie!

Internetbureau RB-Media volgt ontwikkelingen op de voet. Of het nu gaat om blockchain toepassingen, artificial intelligence of de nieuwste ontwikkelingen binnen e-commerce. Innovatie staat in het hart van onze future proof gedachte. Op deze pagina tonen we je graag enkele voorbeelden van innovatieve projecten waar door het team van RB-Media aan wordt gewerkt.

Innovatie achter de hype

Elke medewerker bij RB-Media krijgt wekelijks de tijd om naar eigen inzicht aan de slag te gaan met innovatieve toepassingen die raakvlak hebben met het dienstenpakket van RB-Media of waarvan we verwachten dat dit in de toekomst het geval zou kunnen zijn.

Niet elke hype is future proof maar juist door onze werkwijze worden we door ons team geregeld verrast met nieuwe mogelijkheden op het gebied van innovatie. Onze klanten profiteren uiteraard mee van deze nieuwe ontwikkelingen die vaak al direct inzetbaar zijn voor hun projecten. Lees meer over het werken bij RB-Media!

RB-Media en de Blockchain!

We zijn al vanaf 2014 zeer actief met alle innovatieve ontwikkelingen rondom de blockchain en de kansen die dit biedt voor onze klanten. We hebben de afgelopen jaren enorm veel kennis opgedaan over de blockchain en al verschillende toepassingen op de blockchain mogen ontwikkelen voor onze klanten.

Zo ontwikkelde RB-Media in 2016 een blockchain toepassing voor DJ Hardwell uit Breda en ontvingen we in 2017 een maatschappelijke subsidie vanuit het SIDN fonds voor één van onze blockchain projecten. Meer weten? Neem contact op!

Meer weten over innovatie binnen RB-Media?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!