Google Analytics uitbesteden

De tool voor meer inzicht in jouw bedrijf!

Heb jij al bepaalde doelen voor jouw bedrijf gesteld? Google Analytics is de manier om erachter te komen of je je doelen behaalt. Google Analytics is een gratis tool van Google die vrijwel alle activiteiten kan volgen op de website van jouw bedrijf.  Door gebruik te maken van deze tool, krijg je vele nieuwe inzichten die jouw bedrijf kan laten groeien.

Neem contact op!

Wat is Google Analytics?

In kaart brengen van...

Google Analytics is een gratis tool van Google die je kan koppelen aan de website van jouw bedrijf. Deze tool is in de wereld gebracht om verschillende aspecten in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan paginaweergaves, bezoekersstromen en verkeersbronnen. Zodra Google Analytics wordt uitbesteed bij RB-Media, wordt er direct een trackingcode geplaatst in de broncode van de website. Zo komt namelijk alle informatie automatisch terecht bij Google Analytics en kunnen onze experts aan de slag met het vergaren van relevante data.

Doel van Google Analytics

Bezoekers gedag analyseren op jouw website

Deze tool van Google werkt om meer inzichten te verkrijgen in hoe bezoekers zich gedragen op een website. Google Analytics geeft heel veel verschillende data waardoor het soms nog lastig is om overzicht te houden. Door Google Analytics uit te besteden worden er nieuwe inzichten verkregen in jouw bedrijf. De experts van RB-Media weten altijd het hoofd koel te houden en de juiste data te analyseren. Uit het analyseren van de data komen verschillende inzichten die helpen bij het laten groeien van uw bedrijf.

Belangrijk is wel dat van tevoren alles goed ingesteld staat op deze handige tool. Door Google Analytics uit te besteden bij de experts van RB-Media, is jouw data in goede handen.. De dataspecialisten van RB-Media kunnen antwoord geven op verschillende vragen:

  • Waar komen mijn websitebezoekers vandaan?
  • In welk deel van het land worden de meeste conversies behaald?
  • Welke interesses hebben de meeste websitebezoekers?
  • Hoeveel terugkerende bezoekers had ik de afgelopen maand?

Wat kan je meten met Google Analytics?

Er zijn meerdere tools op de markt die bezoekers op een website kunnen tracken. Wel is Google Analytics het uitgebreidst van al deze tools. Uit de data die deze unieke tool weergeeft, kan worden gehaald wat verbeterpunten zijn van een website. Zodra Google Analytics uitbesteed wordt, kunnen deze verbeterpunten aangepast worden, wat leidt tot bijvoorbeeld meer conversie en/of een hogere ranking in Google.

De marketing kan goed worden afgestemd op basis van de gegeven data van Google Analytics. Dit komt bijvoorbeeld doordat je weet hoe oud de gemiddelde bezoeker is of doordat je weet wat de woonplaats is van de meeste bezoekers. Als gevolg hierop kan er een betere verdeling worden gemaakt voor het marketingbudget, met als resultaat dat er meer conversies zullen ontstaan.

De Experts van RB-Media helpen u graag verder

Onze Google analytics expert gaat voor je aan de slag!

Aan de slag met Google Analytics? Besteedt dit dan uit bij RB-Media. Wij helpen je graag verder om hierdoor meer inzicht te krijgen in jouw klanten. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wil jij Google analytics uitbesteden aan een expert?

Ik sta voor je klaar! Emir

Data marketeer

076 78 51 526 Neem contact met ons op!