Golfdag RBC Netwerk in samenwerking met RB-Media..

Een compleet verzorgde golfdag

Op vrijdag 21 oktober slaan RBC Netwerk en RB-Media de handen ineen. De Bredase website ontwikkelaar en online marketing aanbieder, organiseert samen met RBC Netwerk een golfdag voor leden van het RBC Netwerk. RB-Media zet graag een stap extra voor de RBC'ers en neemt de helft van de kosten op zich.

Per sponsor is er plaats voor één persoon tegen het tarief van €50,- per persoon. Indien je namens het bedrijf extra kaarten wenst, is dit mogelijk tegen het reguliere tarief van €100,- per persoon.

Meer weten over RB-Media?

Golfdag RBC Netwerk & RB-Media

Vrijdag 21 oktober

Van 14.30 uur (inloop) tot 22.00 uur.

Een volledig verzorgde dag golf

Inclusief diner en drankjes

Op vrijdag 21 oktober ontvangen RB-Media en RBC Netwerk vanaf 14.30 uur alle sponsoren met open armen. In de brasserie van Golfpark de Haenen geniet je van een versnapering, alvorens gestart wordt met golfen. Ben je in het bezit van een Golfvaardigheidsbewijs (Handicap 54-pas)? Dan start je in kleine groepjes volgens het principe 'Shotgun' bij één van de holes. Nog niet eerder gegolfd, of nog niet in het bezit van een Golfvaardigheidsbewijs? Dan neem je automatisch deel aan de clinic, verzorgt door de enthousiaste heren van Trumpi Golf Academy.

Na het golfen volgt de prijsuitreiking, waar je de kans hebt om een prijs namens jouw bedrijf aan te bieden. Vanaf 18.00 uur staat er een heerlijke BBQ klaar, waar er uitgebreid de keuze is tussen vlees en vis en diverse bijgerechten.

Kortom: het belooft een fantastische dag te worden waar plezier en elkaar ontmoeten voorop staat.

Naar RBC Netwerk

Tijdspad

Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven tot uiterlijk vrijdag 9 september 2022. In de week van maandag 12 september ontvang je de factuur en na betaling is de inschrijving definitief.

Er is plaats voor maximaal 30 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden!

RB-Media bij Golfpark De Haenen

RB-Media had eerder het genoegen om een geslaagd zakelijk evenement te organiseren. Samen met partner QNP waren we te gast op Golfpark De Haenen. Onze relaties werden na een aangename golfclinic en 9-holes Shotgun, verblijdt met overheerlijk diner.

Bekijk de video

Golfdag RBC Netwerk & RB-Media

Vrijdag 21 oktober

Van 14.30 uur (inloop) tot 22.00 uur.

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!