Case study

YaWorks

Storage, virtualisation &
networking

YaWorks
YaWorks

Not your average IT crowd

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf YaWorks is kennisleverancier op het gebied van Networking, Storage en Virtualisatie.

Vanaf de aftrap in oktober 2008, is YaWorks meer en meer de thuisbasis geworden voor de échte specialisten. Het groeiende team bestaat uit een vijftigtal consultants en bestaat daarnaast ook nog eens uit een groep van 50 zelfstandigen. De verbindende factor? Passie voor techniek, voor onafhankelijk advies, voor oplossingen waarbij het klantbelang altijd en overal voorop staat.

Tijd voor vernieuwing!

YaWorks besloot in 2012 dat het tijd was voor vernieuwing in de communicatie naar haar klanten en relaties. Een nieuwe huisstijl en een nieuwe website moesten hier voor gaan zorgen. De nieuwe huisstijl werd ontwikkeld door Het Ontwerpers Collectief uit Breda. Daarnaast werden middels een professionele fotoshoot beelden geschoten die de nieuwe huisstijl zouden ondersteunen. Deze beelden moesten samen met de huisstijl de nieuwe uitstraling van YaWorks gaan vormen.

Aan RB-Media de taak om de huisstijl en het aangeleverde fotomateriaal te vertalen naar een goed en modern website ontwerp. Gezien de specifieke wensen van de klant werd al snel besloten elke webpagina afzonderlijk te ontwerpen. Het uitgangspunt bij deze pagina's was om ondanks de grote foto's de gebruiksvriendelijkheid van de webpagina niet uit het oog te verliezen.

Het resultaat

Uiteindelijk is na een uitdagende grafisch-ontwerpfase een layout opgeleverd waar zowel de klant als wij erg trots op zijn. Naast de grafische uitdagingen werden ook de technische wensen van de klant vertaald naar functionele toepassingen. Zo is onder andere een extern systeem voor het onderdeel vacatures aan de website gekoppeld.

Datum
juni 2013

Geleverd
Website ontwikkeling

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Expertise

Expertise gebied

Contact

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions