Case study

Nieuwenhuis Keukens

Dé keukenzaak van
Noord-Nederland!

Nieuwenhuis Keukens
Nieuwenhuis Keukens
Nieuwenhuis Keukens

Dé keukenspecialist

Nieuwenhuis Keukens is al 40 jaar lang dé keukenspecialist van Noord-Nederland. In 1972 opende de eerste vestiging in Deventer. Inmiddels zijn er maar liefst vijf ruim opgezette showrooms in Groningen, Meppel, Deventer, Heerenveen en Assen.

Voor elke kook- en keukenwens vindt u bij Nieuwenhuis Keukens een ruim aanbod in keukens voor de beste prijs. Onze vakkundige en ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar: binnen en buiten onze winkelopeningstijden. Ze verdiepen zich in uw wensen, kookgewoonten en persoonlijke stijl.

Nieuwenhuis Keukens en RB-Media
Nadat we eind 2013 de website voor CVT Keukens mochten ontwerpen werd ons begin 2014 verzocht ook de nieuwe website voor Nieuwenhuis Keukens van een nieuw responsive design te voorzien. Aan de hand van de bestaande huisstijl van de Nieuwenhuis Keukens formule, en de duidelijk geformuleerde wensen, werd door ons begonnen aan het grafische ontwerp van de website.

In totaal werden door ons 20 verschillende pagina's ontworpen. De technische ontwikkeling van de website werd bij een vaste partner van Nieuwenhuis Keukens ondergebracht. De uiteindelijke live versie van deze website wijkt mede daardoor iets af van onderstaande door RB-Media opgeleverde definitieve ontwerpen.

Meer informatie over deze case? Neem gerust contact met ons op!

Datum
juni 2014

Geleverd
Website ontwikkeling
Mobiele websites & apps

Delen

Opgeleverd project

Het ontwerp

Homepage

Afspraak maken

Keukencollectie

Keukencollectie detail

Keuken detailpagina

3D keuken ontwerpen

Kookworkshop

Vacatures

Zoeken

Enthousiast geworden? Plan een vrijblijvende kennismaking met RB-Media!
Copyright © 2005 - 2018 RB-Media Internet Solutions