Project

Nieuwe website voor Robert Gesink!

Rudy - Algemeen directeur

Geschreven op 12 mei 2015

Robert Gesink is een Nederlandse Wielrenner die momenteel uitkomt voor Team Lotto NL-Jumbo. Daarvoor koerste hij voor onder andere Team Belkin en Team Rabobank. Robert Gesink staat vooral bekend als een uitstekende klimmer. Naast de korte, steile beklimmingen bekend uit grote klassiekers, is hij ook erg sterk in het hooggebergte.

Met name dankzij zijn klimkwaliteiten weet hij regelmatig goede klassementen te rijden in etappekoersen. Zo werd Robert in de Tour de France van 2010 4e
Wat deed RB-Media?

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze nieuwe website was het centraliseren van alle beschikbare content die door Robert via de diverse Social media kanalen met de wereld wordt gedeeld. Als fan van Robert Gesink heb je momenteel weer genoeg aan het bezoeken van de officiële fanwebsite om op elk moment van de dag op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Naast de website van Robert Gesink ontwikkelden we eerder al de websites voor Marianne Vos, Steven Kruijswijk en Lars Boom. Binnen die portfolio items lees je meer over het concept achter deze websites. Neem voor meer informatie daarover gerust contact met ons op.

Bekijk het project!

Vragen over website ontwikkeling?

Ik sta voor je klaar! Rudy

Algemeen directeur

076 78 51 526 Neem contact met ons op!
Meer nieuws van RB-Media Tips & updates!
Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data Artikel Nieuws Server-Side Tagging : De oplossing voor betere data
Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie. Artikel Nieuws Het belang van een goede Google Consent Mode V2 implementatie